Verzenden & retourneren

VERZENDEN & RETOURNEREN

Voordat de door jou bestelde artikelen bij ons de deur uit gaan, worden deze gecontroleerd op beschadigingen en onvolledigheid. Ze worden uiteraard alleen verzonden wanneer ze in perfecte staat zijn. Je bestelling wordt de volgende werkdag meteen verzonden. Bestellingen geplaatst in het weekend verzenden we op maandag. Verzendingen gaan via PostNL en normaal gesproken wordt het de volgende werkdag geleverd.

Verzendkosten binnen Nederland:

Je bestelling van boven de €75,- wordt gratis verzonden.

  • PostNL Pakket 0-10 kg:    € 6,50          Aangetekend: € 8,15

Verzendkosten naar België:

Je bestelling van boven de €85,- wordt gratis verzonden.

  • PostNL Pakket+track&trace 0-2 kg: € 13,00

Het kan natuurlijk voorkomen dat een product niet aan je verwachtingen voldoet. Je hebt het recht een artikel binnen 14 dagen na aflevering te ruilen of te retourneren. Je kunt het opsturen naar ons, of afgeven in onze winkel in Horst

Let bij retourneren op de volgende punten

  • Een volledig ingevuld retourformulier moet bijgesloten zijn (deze ontvang je bij je bestelling) 
  • Het artikel is compleet en niet gebruikt
  • De artikelen moeten in de originele verpakking zitten

De kosten voor een retourzending zijn normaal gesproken voor eigen rekening. In geval van een mankement of een verkeerd geleverd artikel, zijn de retourkosten uiteraard voor ons. In het laatste geval dien je vooraf contact op te nemen met onze winkel (Tel: 06-46105583 of mail: [email protected])

Stuur het artikel samen met het ingevulde retourformulier binnen 14 dagen na ontvangst naar:

Huisje Boompje Feestje
t.a.v. retouren webshop
Gasthuisstraat 22
5961 GB Horst

Je kunt je bestelling ook retourneren in onze winkel in Horst. Neem in dat geval ook het ingevulde retourformulier mee. Het retourbedrag wordt na ontvangst binnen 7 dagen op je bankrekening gestort. Het is niet mogelijk om het bedrag cash terug te geven.