Over ons

Hoi, Ik ben Marleen, trotse eigenaresse van Huisje Boompje Feestje. 

Op 2 november 2018 ging de winkel voor het eerst open. Was dat een lang gekoesterde droom? Ja, stiekem wel. Bijna 20 jaar werkte ik met veel plezier als visual merchandiser voor verschillende bedrijven. Maar eens in de zoveel tijd vroeg ik me toch weer af hoe het zou zijn om een eigen winkeltje te openen en daarmee mijn eigen koers te kunnen varen.

Na 2 jaar groeide Huisje Boompje Feestje echt uit haar jasje. Er kwam een prachtig pand leeg te staan maar helaas veel te groot voor mij alleen. Waar een wil is, is een weg. Daarom deel ik het pand nu met een kapper/conceptstore en hebben we samen ons eigen warenhuisje. Ik ben nu ook niet meer alleen en dat maakt mijn werkdag een stuk gezelliger.

Huisje Boompje Feestje is alles wat ik leuk vind. Mooie woonaccessoires, Lekker eten, het leukste speelgoed en nog veel meer dingen die fijn zijn om te geven of te krijgen. Want cadeautjes geven doe ik graag en ik vind het leuk om jou te helpen met het uitzoeken van een mooi en origineel cadeau waar je iemand écht blij mee maakt.

Het afgelopen jaar werden we veel gevraagd voor styling aan huis. Door corona zaten mensen aan huis gekluisterd en misten ze daar gezelligheid. Omdat winkelen niet mocht kwamen wij bij de mensen thuis. Dit beviel van beide kanten zo goed dat we deze service nog steeds aanbieden. De nadruk ligt dan ook vooral op woonaccessoires tegenwoordig.

Maar mijn favoriete bezigheid blijft het etaleren van al deze mooie items. De winkel is altijd een fijne dosis inspiratie voor onze klanten. Helaas is dat op een webshop moeilijk over te brengen. Maar ik hoop je doormiddel van de mooie collectie toch te kunnen helpen met het uitzoeken van een mooi item voor jezelf of voor een ander. Want geven is het nieuwe krijgen! Maar vergeet vooral jezelf niet...

Liefs Marleen