Over ons

Hoi, Ik ben Marleen, trotse eigenaresse van Huisje Boompje Feestje. Een piepklein maar heel gezellig winkeltje in het centrum van Horst.

Op 2 november 2018 ging de deur van Huisje Boompje Feestje voor het eerst open. Was dat een lang gekoesterde droom? Ja, stiekem wel. Bijna 20 jaar werkte ik met veel plezier als visual merchandiser voor verschillende bedrijven. Maar eens in de zoveel tijd vroeg ik me toch weer af hoe het zou zijn om een eigen winkeltje te openen en daarmee mijn eigen koers te kunnen varen.

Huisje Boompje Feestje is alles wat ik leuk vind. Mooie woonaccessoires, fijne verzorgingsproducten, Lekker eten, het leukste speelgoed en nog veel meer dingen die leuk zijn om te geven of te krijgen. Want cadeautjes geven doe ik graag en ik vind het leuk om jou te helpen met het uitzoeken van een mooi en origineel cadeau waar je iemand écht blij mee maakt.

Maar mijn favoriete bezigheid blijft het etaleren van al deze mooie items. De winkel is altijd een fijne dosis inspiratie voor mijn klanten. Helaas is dat op een webshop moeilijk over te brengen. Maar ik hoop je doormiddel van de mooie collectie en inspirerende blogs toch te kunnen helpen met het uitzoeken van een mooi cadeau voor jezelf of voor een ander. Want geven is het nieuwe krijgen! Maar vergeet vooral jezelf niet...

Liefs Marleen